Nieuw : Jazz-Tripping…

Wedden dat één of andere marketeer het woord ‘onthaasting’ heeft uitgevonden ?  (En sindsdien haast haast iedereen zich om zicht te onthaasten…J ). Wat is er fout met het rijke woord ‘ont-moeten’? Neem eens een drietal dagen vrij met als motto : niets moet. Probeer eens drie dagen niets te ‘organiseren’ maar u volledig over te geven aan het ‘organisme’…  Alles wat gebeurt, gebeurt. Wat komt, komt. – Water Obstacle

Ik bedacht iets nieuws : Jazz-tripping. Ik deed het zopas voor de tweede keer, en het is fantastisch !

Wat heb je nodig ? Een rugzakje met een minimum aan kleren. Uw gsm en wat geld. En voor de rest : al uw zintuigen. Geen agenda, geen horloge, geen reisbestemming. Stap naar de dichtstbijzijnde oprit van een autosnelweg, en hef de duim… Wanneer een auto stopt (en da’s verrassend vlug) en vraagt waar u heen wilt, dan antwoordt u vriendelijk :  “ik heb geen doel, zet mij maar af waar u wenst…”. Ik garandeer u : wat volgt is uniek…

Ik vertrok dit jaar van 18 tot 20 juli op Jazz-Tripping tocht. Amper 48 uren, maar méér dan de moeite.

Share