Vlaanderen wacht niet !

kurt-ostyn-vlaanderenwachtniet

Iedereen zou zich voor politiek moeten interesseren, vind ik. Het is té belangrijk. Maar zelf noem ik me liever politiek dakloos. De politici interesseren mij meer dan de politieke partijen en hun amorfe ideologieën. Toen mij de vraag werd gesteld of ik wou meewerken aan de blog www.vlaanderenwachtniet.be moest ik niet lang twijfelen. Ik kan me perfect vinden in de boodschap die erin uitgedragen wordt. Zeker wanneer het een blog van Kris Peeters is. Als mens ken ik hem niet, maar ik heb hem (en zijn kabinet) als minister van Leefmilieu van dichtbij mogen ervaren als een correcte en realistische beslisser. Zonder show. Klaar en duidelijk. En daar hou ik wel van.

Vandaar dat je me sinds kort met klank en beeld terugvindt op de blog van Kris Peeters.

Share