Er bloeit iets

er-bloeit-iets

Voelt u het ook ? Er bloeit iets. De zondvloed aan negativisme is héél stilletjes aan het deinen. Hier en daar steekt wat optimisme de kop op. Misschien een economische lente? Ik durf het nog niet te luid schrijven…

En ik wil nu niet lastig doen, maar eigenlijk hoop ik zelfs dat het optimisme niet té snel groeit. Een wonde moet tijd krijgen om te genezen. De grootste fout die ondernemers en werknemers nu kunnen maken, is om snel terug te vallen op de gewoontes en verwachtingen van weleer.

Als we nu al iets kunnen leren uit de voorbije maanden, dan is het wel dat we als ondernemers nog professioneler moeten worden. Een duidelijk marketingplan is geen luxe. Creativiteit en innovatie zijn een must. Risicospreiding, zowel in producten als doelgroepen (klanten) zorgen voor meer stabiliteit, enz…

Welke goede voornemens hebt u reeds gemaakt ???

Share