Mama-moment

Moederdag is in aantocht. Ik vind het spijtig dat alle communicatie-inspanningen zich toespitsen tot die ene dag. En dan ‘oeps’ gedaan…

Bij Dupont’s KOOKboetiek probeer ik iets nieuws. We maken van de maand mei een ‘mama-maand’. Zo hoop ik het rendement van de publicitaire inspanningen te verlengen. Het idee is eenvoudig : papa en/of de kinderen kunnen enerzijds vooraf al een leuk moederdag-geschenk vinden bij de KOOKboetiek, maar wat meer is : ze kunnen mama ook een ‘mama-moment’ schenken. Via e-mail en advertenties volstaat het om een hart uit te knippen waardoor mama op vertoon ervan lekker in de watten wordt gelegd (koffie en pralines), rustig kan genieten van de nieuwste kooktrends, en een GRATIS setje design-servietten mag kiezen… Zo hopen we de drempel naar deze winkel nog te verlagen.

Benieuwd of het lukt.

mamamoment

Share