Sponsoring werkt niet…

Sponsoring rendeert niet…?  Tja. Voor sommigen niet. Voor anderen wel.

Een test.

Vraag 1 : Wie werd zondag Belgisch Kampioen Wielrennen ? 

Antwoord : Tom Boonen. Juist.

Vraag 2 : Hoe heet de (enige) sponsor die vermeld staat op de BK wielrennerstrui (driekleur) die Tom Boonen op het podium voor het eerst mocht aantrekken?

Antwoord : …..?                 

Weet u het ook niet ? Nochtans hebt u het de voorbije dagen ZEKER gezien op televisie, in de krant, enz…  De foto’s staan op volle pagina-formaat in heel wat kranten. Wat een unieke kans! Helaas… Ook ik moest de naam echt ontcijferen : BIO RACER

leesbaarheid

Dan stel ik me de vraag : waarom worden namen en logo’s ontwikkeld die moeilijk leesbaar zijn ? Hoeveel groter zou de impact van een sponsoractiviteit, reclame, communicatie niet zijn, mochten uw naam en/of uw logo makkelijk leesbaar zijn ? Dit zijn toch geen details ? Ook hier is ‘EENVOUD’ een basisvereiste voor meer marketing-return.

Morgen enkele tips uit onverwachte hoek…

Share