Vanaf vandaag…

Ik begrijp niet waarom de media het nog niet in alle headlines heeft opgenomen, maar het is wel degelijk waar : het personeelsbestand van het marketingadviesburo ADAM & Co is vanaf vandaag maar liefst VERDUBBELD ! Meer nog. Er is een perfect genderevenwicht : 50 % mannelijk. 50 % vrouwelijk. Is dat geen positief economisch nieuws ?? Afwachten hoe Wall Street reageert…

Wat ik eigenlijk wil zeggen… Vandaag start mijn allereerste medewerkster : Emilie.

img_91241

Trouwe bloglezers weten dat ik heel lang heb geaarzeld om deze stap te zetten… Maar ik ben ervan overtuigd dat haar marketingpassie en haar organisatietalent mij terug de nodige ruimte zullen geven om nog betere marketingstrategiëen voor u te ontwikkelen én op te volgen. Emilie zal zich hoofdzakelijk toeleggen op de opvolging en uitwerking van concepten en actieplannen.   

Share