Steun “De Nachtwacht”

Er is het voorbije weekend heel wat gebeurd. De deelname van Dupont’s KOOKboetiek aan de Openbedrijvendag was bijvoorbeeld een ongezien succes. Meer dan 2000 bezoekers op één dag… Stel je voor.

De lancering van het gloednieuwe ‘AirLife” op de BIS-beurs verliep gesmeerd. Zelfs in die mate dat we dringend een aantal verkoopsadviseurs moeten aanwerven. Kandidaten mogen zich bij mij aanmelden…

Maar natuurlijk blijft de brand die De Nachtwacht verwoestte het meest beklijven. De machteloosheid, de pijn, en de onzekerheid waar de zaakvoerders nu mee te kampen hebben, is zonder twijfel véél dieper dan de euforie van bovenstaande succes-verhalen. Ik juich dan ook elk initiatief toe dat Kim & Ajja wat morele steun biedt. Sinds vrijdag is er op een facebook een pagina “Steun De Nachtwacht“. Misschien kan ook u op deze manier een bemoedigend schouderklopje geven…

Share