Goeie start…

 adam-20101

Trouwe bloglezers zullen reeds hebben gemerkt dat de frequentie van mijn blog-schrijfsels sinds het begin van dit jaar zeer laag ligt. Geen bewuste keuze, maar een samenloop van omstandigheden. Ik hoop dat het geen voorbode is van wat nog volgt in 2010, maar blijkbaar heeft de technologie het dit jaar op mij gemunt. Eerst liet mijn trouwe gsm het afweten, en toen ik mij een nieuwe aanschafte en die wou installeren en synchroniseren met mijn computer, gaf ook die de geest. Ik word daar dus zot van. Niet alleen door de hoge kosten en het verlies van tijd, energie en zelfs gegevens, maar ook en vooral het besef dat ik uitermate afhankelijk ben van technologische snufjes waar ik zelf niets meer van snap.

En toch had (heb) ik wat goede voornemens voor dit jaar. Zo wil ik dit jaar minder tijd besteden aan het geven van lezingen, en meer tijd vrij maken voor studie, en het lezen van boeken. Kwestie van niet te blijven teren op (mogelijk) verouderde informatie. Heeft u tips ?

Een tweede voornemen voor dit jaar is om meer ‘nee’ te zeggen. De groei van ADAM & Co zorgt ervoor dat ik meer structuur moet brengen in mijn planning. De agenda is nu al meer dan gevuld. Pas vanaf 1 mei is er misschien ruimte voor nieuwe opdrachten. Dit klinkt weinig commercieel, maar ik wil absoluut waken over de kwaliteit van onze prestaties.

Dank voor uw begrip.

Share