Gudrun

Een tijdje terug had ik een zeer boeiend gesprek met Luc Van Honsebrouck : 79 jaar, en nog steeds gepassioneerd en volop actief bij het runnen van zijn brouwerij. We hadden het over de historiek van zijn Kasteelbier, en hij liet mij ondermeer de verschillen proeven tussen een Brigand, en de Brigand IPA. Een zeer boeiend gesprek dus… Maar wat het meest aanstekelijk werkte was zijn liefde voor het vak. Ik dacht bij mezelf : “waar vind je zo’n passie nog ? “.

Toevallig of niet, … maar enkele dagen later spreekt men mij aan over een jonge onderneemster die diezelfde passie voor het brouwen van bier te pakken heeft : Gudrun Vandoorne. Zij brouwt haar Gaverhopke, en is daarmee genomineerd als ‘NIEUWE ONDERNEEMSTER VAN HET JAAR’. Ik vind dat ze alle steun verdient om deze prijs in de wacht te slepen. Dus, klik door naar deze link : www.nina.be/nieuweonderneemster en geef uw stem aan Gudrun !

Share