Er zijn geen zekerheden meer (2)

Er zijn toch nog zekerheden  : geloof niet te snel wat de media schrijven. Mijn vorige ‘post’ over Scrabble blijkt totaal onjuist. Het spel blijft onveranderd. De realiteit is dat er een nieuwe soort ‘scrabble’ op de markt komt, waarbij de spelregels heel wat soepeler zullen zijn. Ofwel heeft de fabricant bewust voor verwarring gezorgd, en daarmee een schitterende en goedkope marketingcampagne gerealiseerd, ofwel is dit het bewijs dat de media in een mum van tijd alles klakkeloos van elkaar copiëren.

Het stemt alvast tot nadenken. Wie lanceert dergelijke berichten ? Hier in Kortrijk circuleert bijvoorbeeld al geruime tijd een hardnekkig gerucht over het nieuwe shoppingcentrum. De bodem zou aan het zakken zijn… 🙂 Geen mens die weet hoe het gerucht ontstaan is, maar de verspreiding ervan gebeurt razendsnel.

Misschien ook eens een spectaculair verhaal de wereld insturen ? Aandacht verzekerd !

Share