Bijscholing

jazz-tripping

 

Ik moet  u iets bekennen. Ik heb een hekel aan bijscholingen. Stil zitten en luisteren naar een ‘meester’ … :  het is echt niet aan mij besteed.

Maar soms kan je niet anders dan je bijscholen. Zo moet ik binnenkort marketingtools ontwikkelen voor de franstalige regio’s rond Kortrijk : Rijsel, Doornik, Moeskroen, enz… Ik moet bekennen dat ik weinig voeling heb met die regio’s. Noch commercieel, noch cultureel. Dus was ik genoodzaakt even wat cijfermateriaal op te snorren, dat mij een beter beeld geeft over de socio-economische en demografische situatie aldaar. Pfff. Cijfers en statistieken zijn zo dood. Zo zielloos. Ik ben niet veel wijzer geworden. Dan maar plan B : op ontdekkingsreis.

Jawel, zaterdag a.s. trek ik met stevige wandelschoenen en een gevulde rugzak naar de oprit van de E17 voor mijn jaarlijkse ‘jazz-tripping’. Ik ga een drietal dagen al liftend de Eurometropool verkennen. Ik hoop zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en (ongemerkt) een mini-marktonderzoek te voeren vanuit de buik.

Mocht je me de komende dagen al liftend aan de straatkant zien staan, rij dan aub door. Ik ben vooral geïnteresseerd in de franstaligen. Sorry… 🙂

 

Share