Social Media

Ik moest kiezen vandaag :  ofwel naar het Crealab voor een lezing over social media door Steven Van Belleghem…  ofwel naar een SM-ontbijt bij Cloudpartners in Deerlijk waar Stefaan Lammertyn (Pixular) zijn versie van de do’s en don’ts van Social Media zou toelichten. Steven had ik al eens gehoord (en gelezen) dus koos ik voor Stefaan. Afgezien het feit dat Stefaan zich af en toe Geert Hoste waande :-), werd het alsnog een interessante sessie. Zeker voor wie (zoals ik) vooral wat inspiratie wil opdoen.

Zo ga ik vanaf nu regelmatig eens doorklikken naar www.bvlg.blogspot.com

Op deze blog vind je namelijk heel wat interessante weetjes over social media.

En natuurlijk stemt het YouTube filmpje over een virtueel koor steeds tot nadenken over de grenzeloze mogelijkheden van het internet  :

Share