E-mail marketing? Ja, maar…

webbanners

Is het u ook al opgevallen? De voorbije dagen worden we overspoeld door e-mails met aanbiedingen en cadeau-tips. Begrijpelijk natuurlijk. Recent onderzoek toont aan dat 73% van de Belgische gezinnen over internet beschikt en dat maakt het medium ontzettend aantrekkelijk. Is het fout om ook uw klanten er aan te herinneren dat u heel wat originele kerstgeschenken in de aanbieding hebt ? Nee. Maar overdrijf niet. Zoniet riskeert u wel eens een averechts effect.

Zo ook het gebruik van banners op populaire websites. Deze ochtend verhinderde een opdringerige Dalai Lama mij het lezen van de website van De Standaard. Waar ik ook klikte, zijn banner was de eerste 5 seconden niet van mijn scherm te slaan. Ik moest zogezegd ontdekken hoe zijn cadeaubox er uit ziet. Klikken op ‘Close’ lukte ook al niet.  Zucht…

Share