kleine kmo… grote service

accarin

Zaterdag 9.45 h… Geen mazout. Oeps. Vrouw en vier dochters kijken met beschuldigende blikken in mijn richting. Geen verwarming. Geen warm water. Geen bad. Geen douche. Zowat de grootste fout die een vader kan maken. En het was zeker niet de eerste keer. Met de moed der wanhoop bel ik onze mazoutleverancier, firma Accarin. Ik hoop ten vroegste maandag uit mijn lijden verlost te worden. Maar nee. Een zeer vriendelijke stem aan de telefoon verzekert me dat ik vandaag nog geholpen kan worden indien ik voor minimum 1000 liter bestel, en contant betaal. En warempel, nog geen 50 minuten later staat de zaakvoerder voor de deur om mijn mazouttank te vullen. Mijn held! Ik feliciteer hem met de ongelooflijke service. Blijkbaar maken zij in het weekend gebruik van een telefoondienst vanuit de aankoopcentrale, en kunnen op die manier zeer snel inspelen op de vraag van de klant. Wel, daar word ik nu even stil van. Het bewijst metéén ook het nut van aankoopgroeperingen en het voortbestaan van kleine zelfstandigen. De aankoopcentrale zorgt er voor dat de prijzen concurrentieel blijven, de kleine zelfstandige staat garant voor een persoonlijke en vlekkeloze service.

Dus valt u volgend weekend zonder mazout, richt u dan met een zelfverzekerde blik tot uw huisgenoten en scandeer : “Ik los dit eventjes op”. Waarna u belt naar Accarin BVBA op 056 35 09 21. 🙂


Share