Internationale vrouwendag …

Op deze internationale vrouwendag was ik toch even benieuwd wat Google me zou leren wanneer

ik de term ‘vrouw’ intikte… De eerste info vind ik bij Wikipedia : Een vrouw is een volwassen mens van het vrouwelijk geslacht. De term vrouw wordt meestal gebruikt voor een volwassen, waar meisje gewoonlijk voor kinderen, tieners of (vroege) twintigers gebruikt wordt. De term vrouw wordt echter ook gebruikt voor vrouwelijke mensen, ongeacht de leeftijd, in termen als “vrouwenrechten“. Personen met een geslachtsidentiteitsstoornis hebben wel de geslachtsidentiteit van een vrouw maar zijn chromosomaal gezien van het mannelijk geslacht. Hmmm. Daarna volgt YouTube met dit filmpje over het thema ‘vrouw’ : Hmm. Hmm. PS : bij de zoekterm ‘man’ is het al niet veel beter. De eerste site vermeldt : ‘Under construction’… Hmm Hmm

Share