I MAS there…

Antwerpenaren… vijf lettergrepen die in West-Vlaanderen metéén worden geassocieerd met onbescheiden, dikke-nekken, … Vorige week vertrok ik extra tijdig naar een meeting in Antwerpen vanuit de zekerheid dat ik in de file zou arriveren. Niet dus… Daarom besloot ik mijn halfuur vrijetijd nuttig in te vullen en eens te gaan piepen naar dat vermaard ‘MAS’ waar de media al wekenlang mee lopen te pochen.

Ik moet het toegeven : toen ik bovenop het MAS stond en ik Antwerpen vanuit de lucht kon observeren, kon ik alleen maar vaststellen dat Antwerpen een prachtige stad is. Indrukwekkend. Mocht ik er wonen, ik zou er ook trots op zijn… En ook dat viel me alweer op : de fierheid van de inwoners op hun stad. Daar kunnen ze in Kortrijk nog iets van leren 😉

Gisteren verscheen op de facebook-pagina van Rudi De Kerpel (Eurotuin) deze foto :

i-mas-there

Jawel, ook daar zijn ze in Antwerpen sterk in : zichzelf vermarkten. En zo eenvoudig…

Share