Verwen uw klanten…

Ladies Night

Klantentrouw belonen, winkelbeleving creëren, aandacht voor ‘Feminin marketing’, onderscheidend zijn… Het is voor een kleinere KMO niet eenvoudig om een professionele marketingstrategie te hanteren. Soms moet je ook wel eens risico nemen. Toen we enkele maanden geleden bij Dupont’s KOOKboetiek het idee lanceerden om een Ladies Night in te richten, waren niet meteen alle medewerkers laaiend enthousiast. Begrijpelijk. Maar gisterenavond was het dan zover… Het werd een onvergetelijke avond met tal van tips@tricks, workshops rond het maken van smoothies en cupcakes, proeverijen en een echte butler die de kneepjes van het vak toelichtte. Een tachtigtal gelukkige dames gingen naar huis met heel wat nieuwe kook-attributen, een pak inspiratie en vooral :  smakelijke herinneringen aan een originele avond met vriendinnen.

Share