Kortrijk shoppingstad : nu of nooit…

Kortrijk DE shoppingstad

Kortrijk bevindt zich in een belangrijke omwenteling. De nieuwsgierigheid van shoppers om de hernieuwde stad te ontdekken is groot… Maar ze moet natuurlijk geprikkeld worden. Het Handelsdistrict Kortrijk Centrum bundelde daarvoor de krachten en verdeelt in oktober niet minder dan 160.000 magazines naar Vlaamse, Waalse en Franse potentiële klanten. Een gevoelige uitbreiding van de succesvolle eerste editie (110.000 exemplaren)

Dit is uniek. Kortrijk Kortbij/Courtrai Tout Près is een magazine van en voor de eigen Kortrijkse handelaars. Al moeten die laatste natuurlijk bereid zijn hier aan mee te werken. Samen sterk? In oktober wordt duidelijk wie de echte ondernemende handelaars zijn, de stuwende krachten achter deze prachtige shoppingstad.

Meer vernemen over dit concept en de deelnamemogelijkheden? Mail nele@shop-in-kortrijk.be of hanne@marketingadviseurs.be

Share