WOMAN POWER !

ostyn-driesens

Ben vandaag heel trots op de vrouwen in mijn omgeving.

Professioneel : Emilie en Hanne die de voorbije weken hemel en aarde hebben verzet om Courtrai Tout Près te promoten bij honderden handelaars (met succes), maar natuurlijk ook héél fier op het thuisfront : De jongste telg trekt zich op Chirokamp blijkbaar weinig aan van het flutweer en maakt van elke dag een zonnige dag. Faut-le-faire. De oudste offert een deel van haar vakantie op als chiroleidster-in-de-regen. Faut-le-faire. Nog een andere dochter ontfermt zich deze week over een huishouden met 4 kleine kinderen. Faut-le-Faire. Nog een dochter ging vandaag voedselpakketten uitdelen aan arme gezinnen in Kortrijk. Faut-le-faire. Koningin in het verhaal is daarbij mijn vrouw. Combineert gezin, mijn boekhouding, en een drie-jaren-graduaatscursus. Tegelijk vindt ze de tijd om Kortrijkse drugsverslaafden via methadonbegeleiding te helpen. Faut-le-faire. Klinkt wat stoeferig van mij, maar ze doen het allemaal in de schaduw. Zonder applaus. Zonder foto’s in de krant. Zonder facebook of blog… Woman power 🙂

Share