Mag ik uw stem/steun ?

wu-wei-wedstrijd

Beste vrienden,

Er valt een wellbeingweekend voor 26 personen te winnen bij het WU WEI center dat in januari de deuren opent in Kortrijk. Welnu, ik zou graag de leden van vriendenkring De Leuning op zo’n weekend trakteren. Zij zetten zich al jaren vrijwillig in om fondsen te verzamelen voor de leerlingen en medewerkers van de autisme-vriendelijke school BLO De Brug, eveneens in Kortrijk. U kan mij daarbij helpen. Surf HIER naar de wedstrijdpagina van Wu Wei, en geef uw stem aan mijn WUWEI verhaal. Je doet er mij, en de voltallige ploeg van vzw De Leuning een groot plezier mee !

En wat meer is : als je een stem uitbrengt maak ook jij kans om een Wellness-Wellbeing-Weekend te winnen !! Stemmen kan tot zondag a.s.

Men zegge (maile) het voort.

Met hartelijke groeten,

Kurt

Share