Urselse Zeem

werners-honing

Lotus Speculaaspasta is naar het schijnt de wereld aan het veroveren. Wie durft nu nog beweren dat marketing niet werkt 🙂

Ik moet echter eerlijk bekennen dat ik het plakkerige goedje niet echt lust. Het smaakt me iets te artificieel. Geef mij ’s morgens maar een boterhammetje met Urselse zeem. Aha ! Die kent u niet hé? Echte fijnproevers zullen misschien de naam Werner’s Honing kennen? Zo niet, dan moet je die dringend ontdekken. Vergeet de Nutella’s en Lotussen van deze wereld, en proef de echte natuurlijke smaak van ambachtelijke honing. Hemels.

Wie al eens wil proeven van de ziel van Urselse zeem kan hier even piepen op de blog van Werner Roelandts. Wie echt ook zijn honing wil proeven zal wellicht naar Ursel moeten afzakken. En kan een straatnaam nog mooier klinken dan ‘Konijntje 10’ (Ursel)…?

urselse-zeem

Share