Social Media : blijf kritisch

kritisch

Blogs, facebook, twitter, linkedin : ze horen allemaal thuis in een hedendaagse communicatiemix. Een must. Toch blijven ‘social media’ nieuwe instrumenten die nog in een experimentele fase zitten. Wat rendeert? Wat niet?

Ook ik probeer me af en toe eens enkele dagen ‘social media vrij’ te houden, om nadien met een open vizier naar het medium te kijken. Zo ontdek je al vlug 2 types van Social Media-gebruikers : er zijn enerzijds de mensen die echt wel informatie willen delen. Soms ook persoonlijke info, met een licht emo-kantje. Geen probleem.  Maar anderzijds ontdek je ook heel veel gebruikers die gewoon snakken naar aandacht… 🙂 “Please, kijk naar mij. Vind mij tof.” Vaak zelfs ronduit zielig. Lees daarom regelmatig uw eigen facebook-berichten terug, en blijf heel kritisch voor jezelf.

Share