Karel Van Eetvelt (Unizo) steunt KORTwinkel

karel-van-eetvelt-kurt-ostyn-kortwinkel

Terwijl ik me gisteren op een Kortrijkse blog moest ‘verantwoorden’ vanwege mijn constructieve houding, kreeg ik onverwacht een deugddoende ruggensteun van Unzio topman Karel Van Eetvelt. Hij werd door een Kortrijkse ondernemer ingelicht over ons KORTwinkel (pop up)-initiatief en nam graag even de tijd om als eerste ons KORTwinkel-gastenboek te ondertekenen. Zijn woorden :

“De wereld is aan de creatieve, vernieuwende ondernemers. Dikke proficiat met dit fantastische en vooral creatieve idee. Heel veel succes! We duimen voor het wegwerken van de leegstand! Karel Van Eetvelt.”

De toon is gezet. Via de KORTwinkel facebook pagina kan iedereen de verdere evolutie (top of flop?) volgen. De eerste KORTwinkels zullen in Kortrijk te vinden zijn (mijn marketinglaboratorium :-)) Bedoeling is echter dat het concept, onder dezelfde ‘merknaam’ en met dezelfde tools en know-how, in andere steden kan toegepast worden. Zo maken we stadskernen nog aantrekkelijker en commerciëler.

Uw mening? Volg ons op Twitter. #kortwinkel

Share