Bravo ondernemers. Bravo !

bedrijvencontactdagen

Vandaag vindt in Kortrijk Xpo de tweede en laatste dag van de Bedrijven Contact Dagen plaats. Een aanrader. Al was het maar als medicijn tegen de deprimerende berichtgeving over onze economie. Op de Bedrijven Contact Dagen ontmoet je realistische ondernemers die zich terdege bewust zijn van de harde economische realiteit, maar die het kopke niet laten hangen. Het zijn hoofdzakelijk KMO’s (je weet wel : dat zijn diegene die niet kunnen genieten van notionele intrestregels etc… en dus WEL veel belastingen betalen 🙂 ) Eigenlijk verdienen zij een groter applaus dan de regeringsleiders. Eigenlijk zouden zij op de voorpagina’s van kranten moeten staan, in plaats van de vakbondsleiders die oproepen om op de rem te gaan staan. Bravo ondernemers. Bravo.

Share