De CLOVIS-shuttle-dienst

clovis-shuttle-dienst

Vorige week werd in Dallas een Hermès handtas verkocht voor 200.000 $. Tja. Die zal je niet bij ons thuis onder de Kerstboom vinden 🙂 Het bericht trok mijn aandacht omdat we momenteel voor handtassen ‘Clovis’ aan de slag zijn. Indien u niet vaak in Kortrijk komt, zal u de naam Clovis wellicht (nog) niet kennen, maar daar komt volgend jaar verandering in…

Soms moet je geen dure en spectaculaire campagnes voeren om de aandacht te trekken. Clovis heeft een fashion store aan shoppingcenter K alsook een grote winkel (Milano) zo’n 800 meter verderop. Om hun klanten op een sympathieke manier te wijzen op de nabijheid van beide winkels, zetten we vorig weekend een authentieke riksja in… Zo hadden we een blikvanger én een shuttle-dienst. Sportieve chauffeur van dienst was Salim, die een pluim verdient voor zijn inzet en brede glimlach.

PS : ook volgend weekend is de Clovis-shuttle (mét Salim) van de partij… 🙂

Share