TWitter beTWeters

twitter betweter Ik begeef me nu al enkele maanden op sociale media en heb me voorgenomen om tegen eind dit jaar mijn conclusies te trekken over de voor- en nadelen. Voor alle duidelijkheid : ik twijfel er niet aan dat sociale media een must zijn in elke hedendaagse communicatie-mix. Maar dat mag ons niet verhinderen om kritisch te zijn natuurlijk. Neem nu ‘Twitter’. Onmisbaar in mijn vakgebied. Ik krijg er zeer snel boeiende info over retail, economie, marketing, enz… Persoonlijke meningen over politiek, media kunnen ook wel eens voor verfrissing

zorgen, al moet ik vaststellen dat heel wat Twitteraars dan betweterig en zeurderig overkomen. Zelfs toffe vrienden (in het echte leven) komen in de virtuele Twitter-wereld vaak als azijnpissers over. Raar. Gelieve mij tijdig te verwittigen mocht ik ook Twitter Betweter worden… 🙂

Share