nieuw : FRENTLIFE

frentlife

“Het gaat niet om wat je bezit, maar om wie je bent.”  Het is een opmerkelijke trend bij jongere generaties die volop willen genieten van de vele mogelijkheden die deze wereld biedt. Ze ‘binden’ zich dan ook niet graag aan eigendom. Vanzelfsprekend willen ook zij hun persoonlijkheid uitstralen met een stijlvol interieur. En daar hangt een stevig prijskaartje aan vast, waardoor hun budget om te reizen en te genieten metéén voor een behoorlijke tijd wordt opgesoupeerd. Bovendien zijn meubelen trendgevoelig. Wat vandaag ‘stijlvol’ is, zal dat binnen een tiental jaar niet meer zijn… Een goeie investering?

FRENTLIFE is een gloednieuw concept dat hier een antwoord op biedt. Vandaag ging de website online, en daar mag u metéén van proeven. Tips, suggesties, bedenkingen zijn welkom.

Bekijk hier het filmpje.

Share