Vertel uw verhaal

Heel wat zaakvoerders van KMO’s vinden van zichzelf dat ze gepassioneerd zijn door hun vak of product. Goed zo. Toch blijkt dit zelden uit hun communicatie. Nog te weinig durft die zaakvoerder zijn passie vertalen in zijn website, folder, enz… Waarom?

Dupont's KOOKboetiek

Vaak is hij/zij bang om niet ernstig genomen te worden t.o.v. de grote spelers uit zijn branche. Terwijl precies daar het verschil zit (USP). Die grote spelers zijn meestal zo ‘anoniem’ en onpersoonlijk dat ze onmogelijk warm en gepassioneerd kunnen communiceren. Ze moeten zich dan ook behelpen met grote cijfers, technische kenmerken en dure campagnes.

Deel uw passie. Dit is mijn boodschap aan alle KMO’s. Durf. Het werkt.

Dupont’s KOOKboetiek geeft met z’n mmmmmagazine alvast het goede voorbeeld….

Share