Breng een verhaal…

piet goddaer in de nachtwacht

Goeie, leuke, originele verhalen worden doorverteld… Ze geven een ‘ziel’ aan uw zaak. Een voorbeeldje : een tijdje terug kon je via sociale media uw eigen gedicht over ‘slapen’ doorsturen naar de facebookpagina van slaapspeciaalzaak De Nachtwacht. We beloonden de inzending met de meeste ‘likes’, maar aangezien enkele deelnemers dit niet eerlijk vonden, beloofden we ook om het ‘mooiste’ gedicht te bekronen. Niet makkelijk natuurlijk. Gelukkig vonden we Piet Goddaer (Ozark Henry) bereid om er het mooiste gedicht uit te pikken :

gedicht Sofie Vermaut

De gelukkige winnares kreeg dit weekend haar gesigneerde gedicht persoonlijk overhandigd door Piet Goddaer en mag bovendien een nachtje genieten in het Testnest. Ik denk dat ze er hééél goed zal slapen, en tja… : hopelijk vertelt ze haar Nachtwacht-avontuur aan heel wat mensen door 🙂

Share