En dan?

Zo. Een verhuis achter de rug. Nog wat tijd nodig om te bekomen van het verlies van een schoonbroer. En tegelijk de confrontatie met ‘de ondraaglijke lichtheid van het bestaan’. De angst. De liefde. De pijn. De hele verhuis, de nieuwe huisstijl, de business… Het lijkt allemaal zo banaal. En toch is het dat niet. Het is ‘leven’. De toekomst jeukt… Meer dan ooit te voren. Voor iedereen. Ook voor u.

Welkom op m’n nieuwe site. Zoek hier geen dure woorden, concepten, ratio’s. Je krijgt van mij enkel bedenkingen, inspiratie, … Marketing-gekietel. Want marketing is geen wetenschap. Geen formule. Het is een proces. Tamelijk organisch. Ik minimaliseer ‘het’ niet. Integendeel. Maar ik wil absoluut eerlijk blijven tegenover de 3.000 volgers van deze blog/site. Blij dat jij 1 van hen bent. Welkom. Ik hoop u zinvol te mogen kietelen…

Share