Gelukkig Nieuw Jaar !

Nee hoor. Niets fout met mijn tijdsbesef, maar professioneel eindigt voor mij nu het jaar. Enkele weken vakantie, tijd om te herbronnen én keuzes te maken.

Sommige keuzes zijn al definitief : ik neem namelijk bewust afscheid van de grote marketingprojecten. Waarom? Omdat de beste concepten meestal worden uitgehold door omslachtige procedures, haantjesgedrag, financiële spelletjes, enz…. Het is echt niet aan mij besteed… 🙂 En toch was het zinvol. Dankzij deze ervaringen ben ik des te meer gaan genieten van de pure, eerlijke aanpak van kleinere KMO’s. Ja is ja. Nee is nee. Vooruit is vooruit. Daar haal ik als marketeer de grootste voldoening uit.

Welke plannen ik nog heb voor het ‘Nieuwe Jaar’ ? Dat verneemt u vanaf 15 augustus.

Ik wens u allen een prettige vakantie, én een Gelukkig Nieuw (werk)Jaar !

PS : wist u trouwens dat deze blog deze maand zijn vijfde levensjaar inzet?

Share