Ik moet iets bekennen…

Ik moet iets bekennen… en het druist in tegen alle negatieve berichtgevingen die ik de voorbije weken en maanden in de (sociale) media moet lezen en horen. Maar ik stel vast dat bepaalde sectoren en bedrijven het zeer goed doen. Sorry voor deze positieve noot…

Ik ontmoette de voorbije weken heel wat ondernemers met visie. Ondernemers met plannen. Ondernemers die de economische strubbelingen weliswaar erkennen, maar tegelijk nieuwe kansen zien. Ondernemers die beslissingen nemen en keuzes maken waar ze al jaren over aan het twijfelen waren. In stilte. Je leest er niets over in kranten en dagbladen. Maar ze zijn er. En ik ben blij dat ik met sommigen onder hen mag meedenken en meebouwen aan hun toekomst.

Nogmaals mijn oprechte excuses voor deze positieve en dus ongepaste post.

Share