Auping POP UP in Kortrijk

POP UP’s zijn relatief nieuw als marketingtool :  tijdelijk een leegstaand pand innemen met een uniek product of verhaal, en dan weer verdwijnen. Dat is ook wat Auping Plaza Kortrijk doet naar aanleiding van Interieur2012.

Tijdens Interieur 2012 kan elke designliefhebber op Buda Island op bezoek in een unieke pop-up ‘Auping Viewpoint’ waar in primeur de Auping Essential te bewonderen valt. De Essential is het eerste bed ter wereld dat een Cradle to Cradle Silver certificaat kreeg. Daarnaast werd de Essential bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award in de categorie Product Design 2012.Naast de Essential staat nog een innovatie ten toon : de Auping Royal. Dit nieuwe bedmodel is de eerste in zijn soort dat zich, dankzij uitgekiende techniek, tijdens de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding. Auping zet hiermee een nieuw slaapkamericoon op de kaart.

Deze POP UP is nog tot 28 oktober te bezoeken op het BUDA eiland, Kapucijnenstraat 14.

Share