CHOPARD terug in Kortrijk

Het wordt dit weekend weer druk in Kortrijk. Alle winkels op hun best. Een gezellige eindejaarsstemming.  De kerstverlichting werd netjes opgehangen…

Voor wie houdt van luxueuze juwelen en exclusieve horloges is er zelfs een primeur : op zondag 16 december organiseert de juweliersfamilie NYS haar ‘exclusive CHOPARD experience event‘. CHOPARD is één van de meest exclusieve juwelen- en horlogemerken ter wereld. Wie thuis is in de internationale film, mode en muziekwereld weet dat CHOPARD het favoriete merk is van de allergrootste sterren. Elk jaar schuiven ze graag aan voor de fotoshoot op de CHOPARD catwalk in Cannes.

Na vele jaren afwezigheid is CHOPARD terug in Kortrijk te verkrijgen. De familie NYS slaagde er in om het merk aan hun aanbod toe te voegen. Zo versterkt NYS haar imago van meest exclusieve juwelier (bij NYS Exclusive vindt u ook Rolex, Cartier, enz…).  Kennis maken met CHOPARD? Het kan zondag van 11 tot 18 uur in de winkel in de Lange Steenstraat te Kortrijk.

Speciaal voor deze gelegenheid maakten Kristof en Sylvie NYS een exclusief Chopard – Nys magazine. Dit weekend in de winkel te verkrijgen. Met dank aan Steven

Share