De Beste Kamer

De Beste Kamer. Dit is de naam van een gloednieuw concept dat vorig weekend in Kortrijk (mijn marketinglabo 🙂 ) werd gelanceerd. Een concept met een bijzonder verhaal… Herinnert u zich mijn oproep van 10 juni waar ik op zoek ging naar een ‘starter in de stad?‘ Hierop reageerden een tiental kandidaten. Er zijn dus best wel wat mensen met ‘plannen’. Uit de voorstellen koos ik voor het concept van Tom Devoldere en Elien Lanssens. Hun plannen waren het meest concreet en pasten het best op deze locatie vanwege ‘design’. U ontdekt hun aanbod hier op www.debestekamer.be

Breng hen zeker eens een bezoekje. Jong ondernemerschap, dat moeten we steunen. En geloof me : ze hebben een mooi, kwaliteitsvol en betaalbaar aanbod aan originele designproducten. De webshop is de klok rond ter beschikking. De showroom kan u bezoeken tijdens het weekend (ook op zondagnamiddag!) en op donderdag- en vrijdag-avond. Die bevindt zich in de Kapucijnenstraat 14 in Kortrijk (met uitzicht op de Broeltorens…). Terwijl u er bent moet u zeker  ook een bezoekje brengen aan de MAAKBAR even verderop in de BUDA-fabriek.

Maar wat me nog gelukkiger maakt is dat mijn ‘Starter in de Stad’-oproep ook de aandacht trok van het stadsbestuur en Unizo. Winkelleegstand wegwerken Ă©n jong ondernemerschap stimuleren is ook voor hen een belangrijke uitdaging. De Beste Kamer werd metĂ©Ă©n ook het allereerste concrete voorbeeld voor ‘Kortrijk Zaait‘. Wie plannen heeft om te ‘ondernemen’ in het centrum van Kortrijk, of wie een leegstaand pand nieuw leven wenst in te blazen, informeert zich best bij de stad. Er liggen kansen…

Share