Herman Konings onder de kerstboom

Vrijdag werd het nieuwste boek van trendwatcher Herman Konings voorgesteld : de Tafel van 7. Als gastauteur* had ik het geluk één van de allereerste exemplaren mee naar huis te mogen  nemen. Ik las nog maar enkele pagina’s, maar die zijn alvast veelbelovend. Aanstekelijk zelfs. Ik heb me voorgenomen tijd te nemen voor het boek. De kerstperiode brengt enkele vrije dagen en ik kan nauwelijks wachten om me in mijn favoriete zetel te nestelen, en me met het juiste CD-tje (ik heb geen i-pod…) te laten meeslepen in de toekomstvisie van Herman.

Voor wie nog op zoek is naar het perfecte kerstgeschenk onder de kerstboom : ik denk dat ‘De tafel van 7’ een toppertje is…

 

 

 

* het boek eindigt met mijn verhaal ‘Het pak met het zotte kantje’. Vandaar dat ook kleermaker Tom Van Poucke van de partij was.

Share