Hou het eenvoudig

“Oog voor eenvoud”. Dat is reeds meer dan 10 jaar mijn devies. Vandaar ook het oogje in mijn logo. Het doet me dan ook telkens deugd wanneer na een lezing mensen naar mij toestappen en me bedanken omdat ik de eerste marketeer ben die in gewone, verstaanbare taal spreekt en die voorbeelden brengt die heel herkenbaar zijn, in plaats van te snoeven met verhalen van multinationals en winkelketens… Marketeers durven inderdaad vaak gewichtig doen, … om te imponeren.

Stel u zelf ook eens de vraag bij het lezen van uw eigen communicatie, folder, offerte, website, … hoe verstaanbaar de taal is die u gebruikt? De kans bestaat dat u zonder het te beseffen vakjargon toepast, of moeilijke technische omschrijvingen, waardoor uw boodschap aan kracht verliest… Schrijf, schrap, herschrijf en zoek naar eenvoud. Het werkt!

Share