Betrapt !

Google Street View is een leuke tool. Veel mensen maken er gebruik van vooraleer zich voor de eerste keer naar een winkel te begeven. Controleer dus zelf regelmatig eens hoe uw zaak in beeld komt. Groot was mijn verbazing toen ik vandaag las dat precies op het moment dat voor Lamett een filmpje werd opgenomen met een wit paard in een woonkamer, ook de Google-auto is voorbij gereden. Het vervolg leest u hier.

Maar nog groter was mijn verbazing toen ik voor alle zekerheid ook eens mijn eigen adresje opzocht. Je houdt het niet voor mogelijk, maar jawel : precies op het moment dat de Google-auto onze gevel filmde, lopen mijn echtgenote en ikzelf in beeld, … met onze snuffelende hond.

Het kon erger. Stel je voor dat precies op hetzelfde moment een postbode een pakketje van Zalando kwam afleveren… 🙂

Share