Een mooie boezem volstaat niet.

Sinds enkele dagen siert een aantrekkelijke boezem het straatbeeld van Kortrijk. Heel wat bussen van de Lijn zorgen zo voor de nodige aandacht.  Ik moet bekennen dat het beeld ook mij telkens  in het oog springt 😉 Is dit daarom een geslaagde reclame? Nee, want ik weet eigenlijk  niet voor welk merk of welke winkel hier reclame wordt gemaakt. Wat is de boodschap? Pas toen ik mijn dochter vroeg een foto te maken van de bus, leerde ik dat het om een tijdelijke outlet gaat. De adverteerders gaan er blijkbaar van uit dat u de advertentie grondig zal bestuderen. Tja, … zo werkt het niet. Eenvoud aub. Een aantrekkelijk beeld. Een duidelijke boodschap.

De kans is groot dat de klant uit zijn campagne zal besluiten dat bus-reclame niet werkt. Foute conclusie.

Share