Welkom Romanie

Romanie SagaertVorige week nog hoorde ik me -na een marketingsessie- aan het publiek vertellen dat het geen zin had mij te contacteren voor een begeleiding van hun zaak. Zelfs niet voor een marketing check-up in 2016. Mijn agenda is nu reeds gevuld. Het deed me beseffen dat ik echt wel naar een oplossing moest zoeken. Maar hoe? Het blijft immers mijn bedoeling om ‘klein’ te blijven. Het persoonlijk contact met mijn klanten is essentieel.

Dinsdag tekende de pas afgestuurde Romanie Sagaert haar contract. Zij zal als ‘Junior Marketingadviseur’ hoofdzakelijk achter de schermen actief zijn.  Wat overtuigde me? Haar passie voor marketing, een vlotte pen, leergierigheid en vriendelijkheid.

Maar tegelijk maakt Romanie deel uit van mijn ‘JAZZ’-experiment. Wat dit precies inhoudt, leest u binnenkort in het boek ‘De prinses op het witte paard’…

Welkom Romanie !

Share